Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво друго имам изгоряло и как да го намеря ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво друго имам изгоряло и как да го намеря ?

Значи като взех колата си светеше тази лампа,имах изгорял преден ляв и заден ляв габарит,смених ги,сега всички ктушки си светят мигачи задни и предни светлини,но лампата неиска да угасва и ме дразни
    Да не би да не засича ксенона и да мисли че нямам къси..?
    или проблема е друг?

Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Може и да е от ксенона а може и да са светлините на задния номер провери тях ако не са те тогава е от ксенона.
    Успех
    EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman
      светлините на задния номер
      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

За проблем с габаритите не е ли долната светлина,тази под очертаната от колегата Kamen 666? На мен ми свети и със сигурност знам , че е изгорял преден десен габарит ,но немога да завартя капачката да отворя и да го сменя. Затова и аз смятам, че проблемът е в ксенона.
        Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Тази отдолу зелената е ,че ти работят фаровете всеки път при включване на габарити или фарове ти светва тази лампа така ,че не е проблем виж горната е .
          EX 156 1.6 TS

Comment

ОК, мерси ! Гледам,че като пусна фаровете светят и двете и си проверих светлините-тогава видях изгорелия габарит,всички други светлини са наред.
            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от krasy k
              За проблем с габаритите не е ли долната светлина,тази под очертаната от колегата Kamen 666? На мен ми свети и със сигурност знам , че е изгорял преден десен габарит ,но немога да завартя капачката да отворя и да го сменя. Затова и аз смятам, че проблемът е в ксенона.
              НЯМА проблем в ксенона! Това което ти описваш е индикацията когато си пуснал фаровете за мъгла(лявата лампичка) и червените светлини за мъгла отзад на колата(дясната лампичка-свети жълто)
              Идеи има много за изгоряла крушка - най-вероятно -крушката на стоп-габарит (за да се разбере трябва някой да натисне спирачка да видиш дали свети) Габарит във фара - ако не е правилната крушка дори и да свети има вероятност да ти свети на таблото,но не винаги осветлението на задния номер,мигачи ...... пусни авариините и провери - има вероятност за клеясала фасонка на някоя крушка и да създава мизерии ...........
              Alfa156 Against All

Comment

Фабрично нямам халогени отпред/мислех да слагам,купих и конзолата с двете копчета но се отказах/, моята конзола до ръчната ми е с едно копче,имам халогени само отзад. Проверени са всички ,ама абсолютно всички възможни светлини/даже и в купе и багажник/ и е изгорял само този габарит. Затова мисля ,че е ксенона на колегата
                Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

пуска ли светлините за мъгла да видиш дали светят ....... а тази лампа която е показана на снимката свети ли ти ...?!
                  Alfa156 Against All

Comment

Оказа се от светлините на задния номер,само там не се сетих да проверя а те и двете крушки били изгорели
                    Мерси много на всички за помоща
                    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

ОК, жив и здрав и по-малко ядове!
                      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666
                        Оказа се от светлините на задния номер,само там не се сетих да проверя а те и двете крушки били изгорели
                        хахаха сега като прочетох темата и видях че и моята лампа свети пък си проверих всички крушки (въпрек и че не знаех че тая лампичка индикира това) и само тея на номера не съм проверил.

намирам темата за много полезна
                        Honda CB 500
                        Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                        Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                        Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar
                          Първоначално публикувано от Kamen666
                          хахаха сега като прочетох темата и видях че и моята лампа свети пък си проверих всички крушки (въпрек и че не знаех че тая лампичка индикира това) и само тея на номера не съм проверил.

намирам темата за много полезна
                          Тя сигурно е десетата такава Лошо няма нека да не забравяме ей такива глупости дето дразнят
                          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

абе на мен не ми свети лампата в багажника, но никъде не показва,че е изгоряла
                            Да не лампата,която показва нещо дали е развалено да е изгоряла (имам в предвид тази,която на първата снимка свети)

Comment

Working...
                            X